Hvem vi er

Om os

Home » Om os
Om os

Good Vibes Properties

spacious living room with swimming pool in the garden

GV Properties er et norskejet ejendomsmæglerfirma, der opererer på smukke Costa del Sol i Spanien. Her udvælger vi nøje ejendomme, som vores kunder betror os. Vores team af fremragende fagfolk vil hjælpe dig gennem hele processen med at købe eller sælge en ejendom og leverer altid vores vigtigste værdier inden for service, gennemsigtighed i forhandlinger og vores erfaring garanterer succes i hvert job. Tilfredse kunder er vores vigtigste mål, og vi vil altid forsøge at levere mere.

Hvis du ønsker at sælge din ejendom med GV Properties, garanterer vi en sikker og pålidelig salgsproces, hvor vi anvender en unik markedsføringsstrategi for din ejendom. Vi sikrer, at du som kunde ikke kun står tilbage med den bedst opnåelige pris på din bolig, men også med den gode følelse af at blive passet og respekteret.

GV Properties har specialiseret sig i villaer og luksuslejligheder, og vi kender boligmarkedets forhold og spanske regler omkring ejendomskøb og ejendomssalg. Vores erfarne team hjælper gerne og vejleder dig med professionel rådgivning. Vores høje standard sikrer dig en sikker og god handel.

Villa

Good Vibes

Full legal and document service

Quality Assurance

Vores portefølje

Vores galleri

swimming pool with lounge area and luxury villa in the background
a drink next to the swimming pool
luxury villa enterance
swimming pool with lounge area next to it
Villa by night with lights
luxury apartments with swimming pool
Lamborghini
terrace with lounge area with sea in the background
pretty decorated kitchen table with stairs in the background to the second floor

GV Group

Vores team

GV Rentals logo

GV Rentals, et datterselskab af GV Group, har specialiseret sig i forvaltning af luksusboligejendomme, hvilket sikrer det yderste inden for komfort og bekvemmelighed for husejere, udlejere og lejere.

GV Properties logo

GV Property, et andet nøglemedlem af vores familie, fungerer som din luksus ejendomsmægler, der tilbyder skræddersyede tjenester til erhvervelse af eksklusive ejendomme og optimering af dine investeringer.

GV-FIX-LOGO

GV Fix er det sidste medlem af GV-gruppen. Perfekt til renovering og byggearbejde i Costa del Sol-området. Ved at arbejde tæt sammen med GV Rentals og GV Properties sikrer vi, at alle ejendomme er i den bedste stand.