Vilka vi är

Om oss

Home » Om oss
Om oss

Good Vibes Egenskaper

spacious living room with swimming pool in the garden

GV Properties är en norskägd fastighetsmäklare som verkar på vackra Costa del Sol i Spanien. Här väljer vi noggrant ut fastigheter som våra kunder anförtror oss. Vårt team av utmärkta proffs hjälper dig genom hela processen med att köpa eller sälja en fastighet och tillhandahåller alltid våra huvudvärden inom service, öppenhet i förhandlingar och vår erfarenhet garanterar framgång i varje jobb. Nöjda kunder är vårt viktigaste mål och vi kommer alltid att försöka leverera mer.

Om du vill sälja din fastighet med GV Properties garanterar vi en säker och pålitlig försäljningsprocess där vi tillämpar en unik marknadsföringsstrategi för din fastighet. Vi ser till att du som kund inte bara får det bästa möjliga priset för ditt hem, utan även med den goda känslan av att bli omhändertagen och respekterad.

GV Properties är specialiserade på villor och lyxlägenheter och vi känner till förhållandena på bostadsmarknaden och spanska regelverk kring fastighetsköp och fastighetsförsäljning. Vårt erfarna team hjälper dig gärna och vägleder dig med professionell rådgivning. Vår höga standard säkerställer dig en säker och bra handel.

Villa

Good Vibes

Full legal and document service

Quality Assurance

Vår portfölj

Vårt galleri

swimming pool with lounge area and luxury villa in the background
a drink next to the swimming pool
luxury villa enterance
swimming pool with lounge area next to it
Villa by night with lights
luxury apartments with swimming pool
Lamborghini
terrace with lounge area with sea in the background
pretty decorated kitchen table with stairs in the background to the second floor

GV Group

Vårt team

GV Rentals logo

GV Rentals, ett dotterbolag till GV Group, är specialiserat på förvaltning av lyxiga bostadsfastigheter, vilket säkerställer det yttersta inom komfort och bekvämlighet för husägare, hyresvärdar och hyresgäster.

GV Properties logo

GV Property, en annan nyckelmedlem i vår familj, fungerar som din lyxfastighetsconcierge och erbjuder skräddarsydda tjänster för att förvärva exklusiva fastigheter och optimera dina investeringar.

GV-FIX-LOGO

GV Fix är vår senaste medlem i teamet. Perfekt för bygg- och renoveringsarbeten. GV Fix har allt för det bästa bygg- och renoveringsarbetet i Costa del Sol-området