Hvem er vi?

Om oss

Home » Om oss
Om oss

Good Vibes Properties

spacious living room with swimming pool in the garden

GV Properties er et norsk-eid eiendomsmeglerfirma som opererer på den vakre Costa del Sol i Spania. Her nøye utvalgte vi eiendommer som våre kunder betror oss. Vårt team av utmerkede profesjonelle vil hjelpe deg gjennom hele prosessen med å kjøpe eller selge en eiendom og alltid tilbyr våre hovedverdier i tjenesten, gjennomsiktighet i forhandling og vår erfaring garanterer suksess i hvert arbeid. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål, og vi vil alltid prøve å levere mer.

Hvis du ønsker å selge din eiendom med GV Properties, garanterer vi en trygg og pålitelig salgsprosess der vi bruker en unik markedsføringsstrategi for din eiendom. Vi sørger for at du som kunde ikke bare sitter igjen med den best oppnåelige prisen for ditt hjem, men også med den gode følelsen av å bli tatt vare på og respektert.

GV Properties spesialiserer seg på villaer og luksusleiligheter, og vi kjenner forholdene på boligmarkedet og spanske forskrifter om kjøp og salg av eiendommer. Vårt erfarne team vil være glade for å hjelpe og veilede deg med profesjonell rådgivning. Vår høye standard sikrer deg en trygg og god handel.

Villa

Good Vibes

Full legal and document service

Quality Assurance

Our Portfolio

Vårt galleri

swimming pool with lounge area and luxury villa in the background
a drink next to the swimming pool
luxury villa enterance
swimming pool with lounge area next to it
Villa by night with lights
luxury apartments with swimming pool
Lamborghini
terrace with lounge area with sea in the background
pretty decorated kitchen table with stairs in the background to the second floor