Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Dine data

Privacy POLITIKK

Nettstedet gv-properties.com eies av GV PROPERTIES INTERNATIONAL, S.L., som fungerer som behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.

Vi har implementert denne personvernerklæringen, som beskriver hvordan vi behandler informasjon samlet inn av gv-properties.com, og forklarer også årsakene til at vi samler inn visse personopplysninger om deg. Derfor bør du lese denne personvernerklæringen før du bruker nettstedet gv-properties.com.

Vi verdsetter dine personopplysninger og er forpliktet til å sikre konfidensialitet og sikkerhet.

Personlig informasjon vi samler inn:

Når du besøker gv-properties.com, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer, samler vi dessuten informasjon om individuelle nettsider eller produkter du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og hvordan du samhandler med det. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som “enhetsinformasjon”. I tillegg kan vi samle inn personopplysninger du gir oss (inkludert blant annet fornavn, etternavn, adresse, betalingsinformasjon osv.) under registrering for å oppfylle en avtale.

Hvorfor behandler vi dataene dine?

Vår toppprioritet er sikkerheten til klientdata, og som sådan kan vi bare behandle minimum brukerdata, bare i den grad det er absolutt nødvendig for å vedlikeholde nettstedet. Automatisk innsamlet informasjon brukes utelukkende til å identifisere potensielle misbrukstilfeller og for å etablere statistiske data om bruken av nettstedet. Disse statistiske dataene er ikke aggregert på en måte som kan identifisere en bestemt systembruker.

Du kan besøke nettstedet uten å fortelle oss hvem du er eller avsløre informasjon som gjør at noen kan identifisere deg som en spesifikk person. Imidlertid, hvis du ønsker å bruke visse funksjoner på nettstedet, eller du ønsker å motta nyhetsbrevet vårt eller oppgi andre detaljer når du fyller ut et skjema, kan du gi oss personopplysninger, slik som e-post, fornavn, etternavn, bostedsby, organisasjon og telefonnummer. Du kan velge å ikke oppgi dine personlige data, men du kan kanskje ikke bruke noen av funksjonene på nettstedet. Du vil for eksempel ikke kunne motta vårt nyhetsbrev eller kontakte oss direkte via nettstedet. Brukere som er usikre på hvilken informasjon som er obligatorisk, kan kontakte oss på [email protected].

Dine rettigheter

Hvis du er bosatt i Europa, har du følgende rettigheter angående dine personopplysninger:

Retten til å bli informert.
Retten til innsyn.
Rett til retting.
Retten til sletting.
Retten til å begrense behandlingen.
Retten til dataportabilitet.
Retten til å protestere.

Rettigheter i forhold til automatisert beslutningstaking og profilering.
Hvis du ønsker å utøve denne retten, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

Dessuten, hvis du er bosatt i Europa, vær oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du foretar en bestilling via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime oppførte forretningsinteresser. Vær oppmerksom på at informasjonen din kan bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Lenker til andre nettsider:

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for slike nettsteder eller tredjeparters personvernpraksis. Vi oppfordrer deg til å være forsiktig når du forlater nettstedet vårt og lese personvernerklæringen til alle nettsteder som kan samle inn personopplysninger.

Informasjonssikkerhet:

Vi beskytter informasjonen du oppgir på dataservere i et kontrollert, sikkert miljø, beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vi opprettholder rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, modifikasjon og avsløring av personopplysninger under deres kontroll og varetekt. Dataoverføring over internett eller trådløse nettverk kan imidlertid ikke garanteres å være 100 % sikker.

Juridisk avsløring:

Vi vil avsløre all informasjon vi samler inn, bruker eller mottar hvis det kreves eller tillates av loven, for eksempel for å overholde en stevning eller lignende juridisk prosess, og når vi i god tro mener at avsløring er nødvendig for å beskytte rettighetene våre, beskytte din sikkerhet eller andres sikkerhet, undersøke svindel eller svare på en forespørsel fra myndighetene.

Kontaktinformasjon:

Hvis du ønsker å kontakte oss for å forstå mer om disse retningslinjene eller ønsker å kontakte oss angående spørsmål knyttet til individuelle rettigheter og din personlige informasjon, kan du sende en e-post til [email protected].